HOŞGELDİNİZ






Perşembe, Mayıs 10, 2007

Kızlarım çok güzeller..

 

Bahçemin laleleri bu sene çok güzel açtılar.Biraz geç açtılar ama sonunda da coştular.Hergün baktım tomurcuklara,ne gün açarlar? diye.Baksanıza iyice açmış halleri.Birazda gelincik vari duruyorlar.Cep telefonuma bu görüntüyü wallpaper yapmıştım.Çiçek seven dostlara açıp açıp gösteriyorum.Bayılıyorlar.Renkleri,görünüşleri vs.herşeyleriyle pek bir güzeller.Yayınlayacağım demiştim.Sonunda oldu.Diyorum ya nazikler çok,ömürleri kısa her güzel şey gibi.Acele edip bitmeden yakaladım görünüşlerini.Ben seyretmeye doyamıyorum.Sizlerle paylaşmak istedim.Benim gördüklerimi sizde görün istedim.Bütün bir yaz boyu hep açsalar ne güzel olur.Her bahçeye çıkışımda bu güzel kızlarımı görsem. Çok isterim.Görüntülerini hafızama ve buraya yerleştirdim.Seneye yine görüşmek üzere diyorum onlara.Birkaç gün daha bahçemi süsleyip veda edecekler.Görmeyi bekleyen dostlara diyorum ki buyurun siteme..
Posted by Picasa

9 yorum:

munevver dedi ki...

Neriman,önce gelincik sandım. Yazını okuyunca lale olduğunu anladım.Ben de sardunyalarımı senin gibi seviyorum.Onları da biz yetiştiriyoruz, evladımız gibi..
Çok güzeller, çook.
Sevgiyle, Nane Limon.

B5 dedi ki...

Merhaba,

Ben de sizin sayfanizi ziyarete geldim.

Cicekleriniz cok guzel görünüyor. Burada lale soganlari her yerde satilsa da apartmanda yasatamayacagimi dusunerek almaya cesaret edemedim.

Bahce-Balkonum olsa ilk isim olurdu sanirim.

Selamlar,

Tijen dedi ki...

Sevgili Neriman,
Geçenlerde de bir yorum bırakmaya çalıştım da bırakamadımdı sanki. Bir kaç kişiye bırakmak istediğim yorumlarda sorun olmuştu. Belki de sen o grupta değildin, bak emin olamadım şimdi.
Çok güzel olmuş lalelerin. Ne büyük mutluluk değil mi insanın bahçesinde böyle güzel çiçekler olması?
Tijen

daimamutfak dedi ki...

Sevgili Münevver,Sevgili Tijen ve b5 Ziyaretineze teşekkür ederim.Münevverciğim bende yazımda bunlar adeta gelincik demişim.Demek aynı düşünce oluşmuş.
Tijen'ciğim her zaman buraya geleceğini biliyor ve ne yalan söyliyeyim bekliyorum da.Eminim yazdın ve yollayamadın.Bende çok yaşıyorum bu durumu.Sanıyordumki ben yollamayı beceremiyorum.Şimdi anladım da kendime kızmıyorum artık.Sayende canım.
Sevgili b5 keşke olabilseydi.Keşke dedim sevdiğinizi yazdığınız için.Ama şuda var sevme duygusunu tanrı size vermiş.İlerde oda olur elbet.Sizde bulduğunuz yerde doyasıya seyredin canım.Sevgiler.Ha şunu söyliyeyim.Bu laleleri size armağan edebilirmiyim.?..Sevgi dolu hisli insanları bir başka seviyorum ben...

Adsız dedi ki...

Sevgili Neriman, İzmirden sevgi ve selamlar. Lalelerin gercekten de cok güzeller ve bize zevk veriyor. Ben de babama degişik renklerde sardunyalar getirdim, bahçeye dikecegiz, resimlerini eve dönünce ancak paylaşabilirim.
Sevgiler

sevdamavisi dedi ki...

Nerimancığım,
çok güzel lale fotoğrafları çekmişsin. ellerine sağlık. Laleler bu yazı renklendirdi çok da güzel oldu. sevgiler

serinmavi dedi ki...

Çok güzel görünüyor canımm,bahçen şenlenmiş tam anlamıyla :)

selam ve sevgilerimle.....

daimamutfak dedi ki...

Tata'cığım hoşgeldin.Ne güzel Baba evine dönmek öyle değilmi.Resimlerini sabırsızlıkla bekliyeceğim.Epey kalacaksın galiba.Gideceğin gün mesaj atmaya çok çalıştım ama sitede sorun vardı.Sana ulaşamamanın sıkıntısını yaşadım inanki.Ama görüyorumki geldiğinde bilgisayara girebiliyorsun.Sevindim. Sevdiklerinle beraber Sağlıklı ve huzurlu bir tatil dilerim....

Sevgili serinmavi gerçekten de söylediğin gibi bu sene heryer lale dolu.Galiba sahip çıktık.Buna çok seviniyorum.Biliyorsun bizden hollandaya giden lalelere onlar nasılda sahip çıkmışlar .Adına festivaller düzenlemişler.Geçte olsa bizdede başladı.Değerlerimize sahip çıkalım.Bizim sahip çukmamız sözde kalmamalı çocuklarımıza bu değerleri öğretelim derim.Katılacağını düşnüyorum canım.Yaaa benim kızlarım çok güzeldir.Evdan çıktığımda sabah sabah buğulu gözlerle beni uğurlar onlar.Eve dönüşte de bir bardak akşam çayının karşısında sohbetleri harikadır.Konuşuruz.Kırmızıyı laleye çok yakıştırıyorum nedense?..Canım bol çiçekli günler dilerim.Anne olup olmadığını bilmiyorum ama kadınız.Anne olmasakta duygular var içimizde.Bu vesileyle anneler gününü kutlarım canım..

daimamutfak dedi ki...

Sevda mavisi ziyaretine teşekkür ederim .Evet bloklarda bende raslıyorum resimlerine.Ama benimkiler kendi lalelerim.Onun içindirki özeller.Ben yetiştirdim.Gururlanıyorum.Haksızmıyım ama?..Sevgilerle..Anneler gününüzü kutlarım..