HOŞGELDİNİZ






Salı, Mayıs 01, 2007

Soslu brokoli...

 

Semizotunu alırken pazardan brokoli de almıştım.Dün yaptım.Brokoliyi yıkadım hafif haşladım.Ben çok diri sevmiyorum ama diri kalmasında fayda var.Vitaminini öldürmemek gerekir diyede düşünüyorum.Rengi yeşil kalmalı.O zaman görüntüsüde çok hoş oluyor.Haşlanan brokoliyi servis tabağına aldım.Ayrı bir kasede zeytinyağı,tuz,dövülmüş sarımsak, pul kırmızı biber ve Hardalı iyice çatalla çırptım.Brokolinin üzerine gezdirdim..Çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.Afiyet olsun.
Posted by Picasa

2 yorum:

tata dedi ki...

Bizim Cesme'deki evde de yabani semiz otu yetisiyor, toplayip ayni senin gibi yapiyorum, cok lezzetli gercekten!
Sevgiler

daimamutfak dedi ki...

Evet tata'cığım yabani semizotunun lezzeti bir başkadır.Ben buralarda o lezzeti bulamıyorum.Sevgiler canım