HOŞGELDİNİZ






Perşembe, Mayıs 03, 2007

Halalarını çok sever oğulcuğum..

 

Halalar hep sevilir.Bende halayım.Oğlumun 3 halası var.bendeki fotoğrafta ikisiyle oğulcuğumu fotoğraflamışım.Sadece eşimin değil benimde ablalarım onlar.Çok severim üçünüde.İyiki varlar hayatımızda.Allah onlara uzun ömürler versin.Çok hoş ve değerliler benim için.Birgün bile kırmadılar beni.Kırmadığımı düşünüyorum onları.Yıllardır beraberiz.Mutluyuz.Hep böyle mutlu olmak isterim onlarla beraber.Allah bozmasın.Oğlumun mürvetini benimle beraber görmelerini isterim.Sağlık ve mutlulukla yaşasınlar..
Posted by Picasa

8 yorum:

aslı dedi ki...

Sevgili Neriman'Cım gelmedin dedin hemen koşup geldim canım gerçektende ben gelmeyeli sen yıne döktürmüşsün seni linklerime ekliycem ki bundan sonra seni ihmal etmiyeyim,sende sık sık uğra...sevgiler allah oğlunada uzun ömürler versin,ne güzel görümcelerinle böyle güzel anlaşman......

Adsız dedi ki...

Allah mutluluğunuzu bozmasın, ömir boyu huzurlu ve mutlu , hep birlikte olun inşallah, sevgiler, selamlar..

canan kufer dedi ki...

sevgili neriman,
yorumunu defnede okudum ve blogunu öyle kesfettim. bende kirklareli dogumluyum ve profilini okurken, sanki ben kendimi anlattim ve tariflerin pek hosuma gitti...
sevgiler,
canan

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Neriman,
Bir kac gundur ugrayamadim ama cok guzel seyler gordum sayfanda. Ve resimlerde daha duzelmis, ellerine saglik. Akrabalar ve oglunuzla resim de cok hos.
Sevgiler ve iyi hafta sonlari.

daimamutfak dedi ki...

ASLI'cığım hoşgeldin.Linke eklersen çok sevinirim.Ben hala ekleme işini bilmiyorum.Elimden geleni blok için yapıyorum bu kadar oluyor.Beğenmene çok sevindim.Biliyorsun beni ziyaretinde istim kebabının fotografının olmadığını söylemiştin.Ben senın için eklemiştim.Blogda da belirtmiştim .umarım okumuşsundur.Sevdiklerimizle yaşamak ne hoş öyle değilmi canım.öptüm seni.

Sevgili ebrulitatlar sizde hoşgeldiniz.EPEYDİR GELMİYORSUNUZ.Herzaman beklerim canım.Sevgilerimle.

Canan's bende sitenize uğrayacağım.Dostluklar gele gide oluşuyor.Demek ortak yönlerimiz var ne güzel.Duygularınıza hitap edebildiysem ne mutlu bana.Çok sevindim inanaın.Bunları duymak mutlu ediyor insanı canım.Her zaman kapım açık...sevgiler.

Sevgili ilk göz ağrım aybike...Hoşgeldin.Mutlu ettin.Bilirsin insan sevdiğine kendine yakın bulduğuna sitem edermiş.neyse önemli değil artık. Herzaman bekleniyorsun.Bilesin...öptüm canım..

Özlem dedi ki...

Sevgili Neriman, öncelikle ziyaretin için çok teşekkür ederim.Sayfadaki herşeyin özenle hazırlandığı belli oluyor.

Görümcelerin, gelinlerin adı çıkmış galiba :)) İsteyince pek ala güzel de anlaşılabiliniyor işte. Ne güzel ne mutlu sizlere. Görüşmek üzere sevgiler.

Adsız dedi ki...

Sevgili Neriman,
Bloguma yapmış olduğun ziyaret ve güzel yorumundan dolayı teşekkürlerimi sunmak istedim.

Tariflerin çok lezzetli ve kolay.Çok beğendim ve severek hepsini inceledim.Gönlüne sağlık..

Resiminiz çok güzel,Allah mutluluğunuzu daim etsin,oğlunuza da hayırlı gelecek ve uzun ömürler versin.

Güzel bir hafta sonu diliyorum.

Sevgiyle kalın.

Gül/damak-tadı

daimamutfak dedi ki...

Özlemciğim sağol canım.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum blogda.
Sevgi ve saygı olunca herşey kolay .
Sevgilerle.

Sevgili gül-damak tadı.
Çok incesin.Bende güzel bir hafta dilerim.Herşey gönlünüzce olsun.Sevgilerimle